Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor Koruma1eg1xm7Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor 28Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor Koruma2ji6rm0

Join the forum, it's quick and easy

Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor Koruma1eg1xm7Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor 28Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor Koruma2ji6rm0

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor

terapi
    terapi
    Site Kurucusu
     Site Kurucusu

rep gücü
    başarı puanı başarı puanı:
    Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor Imgleft5/5Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor Emptybarbleue  (5/5)
    rep gücü:
    Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor Imgleft5/5Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor Emptybarbleue  (5/5)
    seviye:

Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor Empty Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor

Mesaj tarafından terapi Cuma Nis. 02, 2010 12:02 pm

Soru:"Hackerlar pcye nasıl giriyor?" Cevap"İçerde"
    Bu yazıda kısaca bilgisayarınıza girmek isteyen kişilerin hangi yolları kullanabileceğini öğrenicez.Bunları öğrendikten sonra sizler de korunma yöntemlerini araştırabilirsiniz veya konu başlığı altından yazarsanız bizler sizlere yardımcı oluruz Başlıyalım ...

Bilgisayarınıza girmek isteyen kişi en bilindik 5 yöntemi kullanabilir ;

1-) trojanla
    2-) güveni kullanarak
    3-) modemden port yönlendirmeyle
    4-) dos üzerinden
    5-) telnet üzerinden
    6-) işletim sistemi acığı

1-) TROJANLA PC HACK

kendini hacker sanan bazı kişiler pclere exe yada scr vb uzantılı dosyalrı göndererek pcye bazı portları acıp kişiye uzak masa üstü atmıs gibipcyi yönetiyor fakat bunu yapanların %97 si kendi yazdığı trojanı kullanmıyor hiç bir programlama dili bilmiyor linux bilgileride 0 ın altında kısacası hiç birsey bilmiyen insanalra zarar vererek saygı görmeye calısan fakat yetersiz zekaya sahib kişiler bu kişiler saygı görmek için herseyi yapar hackerlar ve defacerlar bu kişileri hiç sevmedikleri için LAMER yani acınası zavallı (fıransızca) gib lakaplar takarlar ve herkeze kafa tutmalarına rağmen hiç birsey bilmezler en tehlikeli gurupturlar

2-) GÜVENİ KULLANARAK

sosyal mühendisler lamerlerden farklı olarak zorla iş yaptırmazlar kişiyi pc konsuunda bilincli olduğuna inandırı ve kişi bir sorunla karsılastığında ona sunu sunu sunu yap der kişi yaptıktan sonra pcnin arka planı değişir cestli dosyalr silinir tuhaf doyalar gelir bu kişilerin lamerlerden tek farkı insanları cok iyi tanıdıkarlı için güvenlerini kazanırlar ve onları bu sekilde hacklerler

3-) MODEMDEN PORT YÖNLENDİRME

bu benimde kulalndığım basit bir yöntem kişinin modem sifresi kırılır sonra film baslar local ip bulunur sonra bazı portlara yöneldirme verilir arka arkaya zaten sonrasını kim olsa halleder.

4-) DOS ÜZERİNDEN

herkez netwiev komutunu görmüşsünürdür pcye olası acık portlardan giriyor ancak bu yol en az 5 yıllık (benim bildiğim) hiç bir işe yaramıyor ilk baslıkta bahsettiğimiz lamerler biraz birseyler öğrenince bu yolu kullanıyor ancak calıstığına sahit olmadım cünkü artık pclerde telnet protokolu kapatılıyor(benmkinde hiç acılmadıki.Bu yol atıktarih oldu dene bilir zaten son derecede güvensiz bir yoldu kişi savcılığa gidince sizin yerinizi yarıms aate tespit ediyorlardı

5-) TELNET ÜZERİNDEN

pcye girmek için en salakca yol cünkü kişinin pcsine doğrudan paylasım acıyorsunuz eğer bir güvenlikci yada programcı girdiğinizi farkederse sizin actığınız paylaımdan siz hacklenirsiniz.İşletim sistemini en iyi bilenler sanıldığı gibi hackerlar değil sırası ile güvenlikci,oyun yazarı, program yazarı,hacker olarak gider siz onun pcsinde gezindiğiniziş sanarken baska bir pcde geziyor olabilirsniz belkide o sizin pcnizde geziyor olabilir ayrıca telnet microsoftun banka,büyük işyerleri, ve devlet daireleri için kullanılan bir hizmetidir yapılan her hareket kaydedilir sizin öenmli bir pcyi hackleemniz durumundada harddiskin üstünü fleskle taslamanız gerekir ve butun kartları yakmanız aksi taktirde polis,özel harekat,jandarma,sahil güvenlik,istihbarat sizi yakalıck ve hapis yatıcaksınızdır

6-) İŞLETİM SİSTEMİ ACIĞI İLE

hackerım diyenlerin %4 ünün bildiği bir yoldur gercek pc hack yöntemidir işletim sisteminde acık bulan hacker işletim sisteminin acığından içeri girer ve pc basında oturuyormus gibi her istediğini yapar tükiyede yoktur demeyin sakın türkiyeye net geldikten sonra avrupa atom arastırma ensttutısının butun pcleri hacklendi bulgaristan ve bazı devletlerin parlementolarının bütün pcleri hacklendi internet üs kurulu toplandı ve turkıyenin netini keselim almıyalım bunları aramıza dediler ancak olmadı suan turkler hack konsuunda her alanda birinciler türkiyede mitnickten cok daha iyi bilenler var.
    forumcu
    forumcu

rep gücü
    başarı puanı başarı puanı:
    rep gücü:
    seviye:

Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor Empty Geri: Hackerlar Pcye Nasıl Giriyor

Mesaj tarafından forumcu Perş. Ara. 02, 2010 5:17 pm

ya artık cogu konuda insanlar bilgili artık hackerların isi zor

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 10:41 am