Padişahmı Büyük Vezirmi Koruma1eg1xm7Padişahmı Büyük Vezirmi 28Padişahmı Büyük Vezirmi Koruma2ji6rm0

Join the forum, it's quick and easy

Padişahmı Büyük Vezirmi Koruma1eg1xm7Padişahmı Büyük Vezirmi 28Padişahmı Büyük Vezirmi Koruma2ji6rm0

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Padişahmı Büyük Vezirmi

terapi
    terapi
    Site Kurucusu
     Site Kurucusu

rep gücü
    başarı puanı başarı puanı:
    Padişahmı Büyük Vezirmi Imgleft5/5Padişahmı Büyük Vezirmi Emptybarbleue  (5/5)
    rep gücü:
    seviye:

Padişahmı Büyük Vezirmi Empty Padişahmı Büyük Vezirmi

Mesaj tarafından terapi Perş. Nis. 01, 2010 10:33 am

Padişah ile Vezir tartışmaya başlamış. Padişah, vezire, "En büyük ve en güçlü benim. Sen benim emrimdesin" demiş.
    Vezir, "Hayır ben büyüğüm. Ordunun başında ben savaşıyorum, sen sadece mühür basıyorsun" diye itiraz etmiş.

Tartışma uzayınca Padişah'la vezir, bir çobanın yanına gitmiş ve konuya direkt girmemek için çobana sormuşlar;

-Senin koyunun mu büyük ineğin mi ?

Çoban "İnek" demiş,

-Keçin mi büyük, öküzün mü ?

Çoban "Öküzüm tabii ki" deyince, kilit soruyu yöneltmişler çobana;

-Söyle bakalım "Padişah mı büyük, vezir mi?"..

Çoban hiç düşünmeden yanıtlamış.

-Vallahi ben o hayvanları tanımıyorum
    forumcu
    forumcu

rep gücü
    başarı puanı başarı puanı:
    rep gücü:
    seviye:

Padişahmı Büyük Vezirmi Empty Geri: Padişahmı Büyük Vezirmi

Mesaj tarafından forumcu Perş. Ara. 02, 2010 5:18 pm

Laughing Laughing

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 12:46 pm