Zekasına Güvenenler Buraya Koruma1eg1xm7Zekasına Güvenenler Buraya 28Zekasına Güvenenler Buraya Koruma2ji6rm0

Join the forum, it's quick and easy

Zekasına Güvenenler Buraya Koruma1eg1xm7Zekasına Güvenenler Buraya 28Zekasına Güvenenler Buraya Koruma2ji6rm0

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Zekasına Güvenenler Buraya

terapi
    terapi
    Site Kurucusu
     Site Kurucusu

rep gücü
    başarı puanı başarı puanı:
    Zekasına Güvenenler Buraya Imgleft5/5Zekasına Güvenenler Buraya Emptybarbleue  (5/5)
    rep gücü:
    Zekasına Güvenenler Buraya Imgleft5/5Zekasına Güvenenler Buraya Emptybarbleue  (5/5)
    seviye:

Zekasına Güvenenler Buraya Empty Zekasına Güvenenler Buraya

Mesaj tarafından terapi Perş. Nis. 01, 2010 10:59 am

Her saatte 20 dakika geri kalan bir saatim var. Saatim şu an 4.00 ü gösteriyor. Saatimi tam gece yarısı ayarlamıştım ve saatimin tam 4 saat önce durduğunu biliyorum. O halde şimdi saat tam kaçtır.
    --------------------------------------------------------

0.1mm kalınlığında bir kağıt alalım. Önce bu kağıdı ortadan ikiye kıvıralım, sonra yine ortadan ikiye kıvıralım ve bunu 50 sefer yapalım.Sonunda kağıdımızın kalınlığı nekadar olmuş olabilir.
    ---------------------------------------------------------
    2 kapımız var bu kapılardan biri hazine odasına açılıyor. Bu 2 kapının önündede 2 bekçi var. Bunlardan biri hep doğru diğeri ise hep yalan söylüyor. Hazine odasını bulabilmek için bu bekçilerden birine yanlızca bir soru sorabiliriz. Bu soru ne olmalıdır.
    -----------------------------------------------------

Eğer 7 kişi karşılaşır ve birbirleri ile yanlızca bir kere tokalaşırlarsa kaç kere tokalaşma olur

CEVABI HAFTAYA
    deli_61
    deli_61

rep gücü
    başarı puanı başarı puanı:
    rep gücü:
    seviye:

Zekasına Güvenenler Buraya Empty Geri: Zekasına Güvenenler Buraya

Mesaj tarafından deli_61 Perş. Ara. 02, 2010 4:24 pm

son sorunun cevabı 21 olucak :O

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 10:47 pm